Minneapolis och julresa
Hallå allihop!
 
Precis som planerat tog jag mig till Minneapolis förra helgen. Jag flexa ut tidigt på fredagen, a.k.a. använde några av mina sista Paid Time Off-timmar, för att bege mig mot flygplatsen. 2h senare befann jag mig i Minneapolis och möttes av min vän Marcus. Tillsammans åkte vi ner på stan för en kortare promenad samt kollade på campus där han pluggat senaste 4 månaderna. Kvällen likt så många tidigare tillbringades på olika lokala bryggerier. 
 
Pigga och glada steg vi sedan upp på lördagen. Ägg, bacon och juice kurerade eventuell uttorkning från föregående kväll och sedan rörde vi oss mot St. Paul, Minneapolis grannstad. Städerna kallas ofta Twin Cities då dessa två städer ligger precis intill varandra. I St. Paul unnade vi oss en NHL-match som Minnesota Wild tyvärr förlorade. Det blev sedan lite mer sightseeing innan hemgång för att sedan bereda oss för utgång ihop med Marcus norska vänner. Kjempegreit!
 
Sista dagen i Minneapolis begav vi oss downtown igen för att besöka en julmarknad. Den var inte mycket att hänga i granen så det blev promenad och irländsk pub innan jag var tvungen att åka till flygplatsen igen.
 
 
 
 
 
 
 
I skrivande stund packar jag ihop för den stora julresan som väntar! Imorgon flyger jag ihop med tre interns  till Atlanta. Där möts vi upp med William som jobbar i North Carolina och tar sin företagsbil dit. Sedan väntar Asheville, Richmond, Philadelphia, Atlantic City och slutigen nyår i New York!