Holland, Houston och
Hejhallå!
 
Det har gått ett tag sedan sist. Så kan det gå när det först inte händer något (=inget att skriva om) och sedan jättemycket (=ingen tid att skriva om det). Men nu är det dags igen.
 
Vi kör i kronologisk ordning. För två veckor sen begav jag mig mot Holland tillsammans med två andra interns. Här i USA är man inte så fantasifull med namn så dom körde på copy-paste från Europa. Holland är en liten stad i västra Michigan som bjöd på snö, rusk och... The Tallest Man on Earth! Spelningen ägde rum i ett litet kapell som låg på ett college campus. Mycket trevligt! Dagen efter begav vi oss till Grand Rapids, hemstaden till Founders Brewing Company. 
 
 
 
Helgen därpå, det vill säga förra helgen, byttes snö mot sol och värme i södra USA. Närmare bestämt flög jag till Houston, Texas, för att träffa några andra svenska interns som jobbar runt om i USA. Eftersom det var Thanksgiving i torsdag så gav FEV alla ledigt torsdag och fredag. Precis som äkta amerikaner åt vi kalkon, sås och potatis. Övrig tid spendarades på space center för att se hur astronauter tränas, på pubar och barer downtown, i en konstutställning, på shooting range med pickadoller och på Best Buy i black friday-hysterin. Görkul. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stay tuned