West Virginia, pole dancing och football derbyn
Hej,
 
Nu har det gått ett tag sedan en uppdatering här, så kan det gå. Men mycket har hänt. Boel bestämde sig för att lämna Michigan efter 2 härliga veckor. Hennes sista vecka här spenderades med shopping, tacos och en prova-på-klass i pole dance. Självklart var vi båda naturbegåvningar när det kommer till att smidigt snurra runt en metallstång. 
 
Boel åkte hem på en fredag och jag tillbringade den helgen i Lansing, Michigans femte största stad och huvudstad. Där spelade nämligen Michigan Spartans mot Michigan State Wolvernies, årets stora happening i college football-världen. Biljetter säljer slut långt innan och kostar nära 100 dollar styck. Lyckligtvis för oss så avbröts matchen och stadiumet utrymdes efter 15 minuter på grund av vädret. När regn och blåst hade lugnat sig bestämde sig arrangören att släppa in alla som dök upp vid ingång, vilket ledde oss rakt upp på läktaren. Så det kan bli! 
 
 
Helgen därpå, det vill säga förra helgen, behövde FEV lite hjälp med att köra en ny bil. 800 miles (närmare 1300km) skulle den köras innan FEV kan börja göra sina tester. Jag, två andra interns och en ingenjör erbjöd oss då att köra den till West Virginia och tillbaka. Väl där kollade vi på höstfärgade träd, vattenfall och grottor. Vädret var ju inte på topp, som man kan se på bilderna, men vi hade det trevligt ändå. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veckorna framöver kommer nog vara fyllda med mycket jobb, har ju en del att ta ikapp sedan jag tog ledigt några dagar när Boel var här. Dessutom ska de två projekt jag jobbar på ha färdiga final reports om två veckor, så mycket ska bli klart nu det sista.
 
Stay tuned